Prof. Dr. Kamil ÖZDİL

TIBBİ İLGİ ALANLARI
  • EUS (Endosonografi, Pankreas ve Karaciğer, Mediasten biyopsileri, Kistogastrostomi…)
  • ERCP (Safra yolları drenajı, stentleme işlemleri…)
  • Kolanjioskopi (Safra yolu darlıklarına tanı, tedavi)
  • POEM (Akalazya tedavisi), G-POEM, Z-POEM
  • Mide Balonu, Gastrik Botox
  • ESD (Endoskopik Submukozal Diseksiyon – Erken evre premalign lezyon eksizyonu)
  • Kolonoskopi – Polipektomi, Gastroskopi
  • İnflamatuar bağırsak hastalıkları, Tanı ve Tedavisi
  • Karaciğer Sirozu, Yağlı Karaciğer tanı Takip
  • Gastroözofagiial Reflü Hastalığı, Medikal ve endoskopik Tedavileri
  • Fonksiyonel Hastalıklar, İBS, Dispepsi, Motilite, Manometri İşlemleri

Gastroentero

EĞİTİM

• Mezuniyet: Tıp Fakültesi, İstanbul Üniversitesi, 1994
  • Uzmanlık: İç Hastalıkları, SBÜ Haseki Hastanesi, 1998
  • Uzmanlık: Gastroenteroloji, SBÜ Şişli Etfal Hastanesi, 2007

İrritabl Barsak Sendromlu Hastalarda Mikroskopik Kolit ve Fokal Aktif Kolit Birlikteliği" başlıklı çalışmasıyla 23. Ulusal Gastroenteroloji Haftası'nda 2006'da Poster Bildiri dalında 3.lük ödülü

DENEYİM

• Doçentlik: SBÜ Ümraniye EAH, 2012
  • Profesörlük: SBÜ Ümraniye EAH, 2017
  • Profesörlük: Biruni Üniversitesi, 2023

AMATEM takibinde olan Hepatit C Hastalarının dört yıllık takip sonuçlarının prospektif değerlendirilmesi" başlıklı çalışmasıyla XVI. Ulusal Hepatit Kongresi'nde 2023'te Sözlü Bildiri dalında 1.'lik Ödülü

BİLİMSEL ÜYELİKLER
  • Türk Gastroenteroloji Derneği
  • Türk Karaciğer Derneği
  • İnflamatuar Bağırsak Hastalıkları Derneği
  • HEBİPA (Hepatit Enfeksiyonları Birliği ve Profilaksi Derneği)
  • “Levofloxacin Based Sequential and Triple Therapy Compared with Standard Plus Probiotic Combination for Helicobacter Pylori Eradication” başlıklı çalışmasıyla 2011 UEGW Stockholm’de “National Scholar Award”.
  • “İrritabl Barsak Sendromlu Hastalarda Mikroskopik Kolit ve Fokal Aktif Kolit Birlikteliği” başlıklı çalışmasıyla 23. Ulusal Gastroenteroloji Haftası’nda 2006’da Poster Bildiri dalında 3.lük ödülü.
  • “Kronik Hepatit B’de Karaciğer Dokusunda Hasar Yolakları Araştırması: Bir Karşılaştırmalı Proteomik Çalışma” başlıklı çalışmasıyla 2015’te Türk J. Gastroenterol dergisinin 26. sayısında Sözlü Sunum dalında ödül.
  • “Investigations of the EGF and its receptor EGFR gene variants in ulcerative colitis” başlıklı çalışmasıyla XV. Euroasian Congress of Gastroenterology and Surgery 2016’da Sözlü Bildiri dalında 3.lük ödülü.
  • “AMATEM takibinde olan Hepatit C Hastalarının dört yıllık takip sonuçlarının prospektif değerlendirilmesi” başlıklı çalışmasıyla XVI. Ulusal Hepatit Kongresi’nde 2023’te Sözlü Bildiri dalında 1.’lik Ödülü.
  • İngilizce
  • Çeçence