Biruni Üniversite Hastanesi, Temos Akreditasyonuyla Kalitesini Tescilledi

Sağlıkta mükemmellik ve bilimde öncülük vizyonuyla uluslararası standartlarda hasta odaklı hizmet sunma misyonunu sürdüren Biruni Üniversite Hastanesi, önemli bir başarıya daha imza attı.

Temos Akreditasyonuyla Kalitemizi Tescilledik

Biruni Üniversite Hastanesi, Almanya merkezli bağımsız akreditasyon kuruluşu Temos tarafından yapılan kapsamlı denetimler sonucunda “Quality of Medical Care (Tıbbi Bakım Kalitesi)” sertifikasına layık görüldü. Temos akreditasyonu, hastanemizin uluslararası kalite standartlarını karşıladığını ve sağlık hizmetlerinde Türkiye ve dünyada öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini tescilledi.

Biruni Üniversite Hastanesi İleri Tanı ve Tedavi Yöntemleri ile Öne Çıkıyor

80.000 m2’lik kapalı alanda, tüm cerrahi ve dahili bilimlerde seçkin akademik hekim kadrosu, yeni nesil medikal teknolojileri ve hasta memnuniyeti odaklı anlayışıyla hizmet veren hastanemiz; kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, beyin ve sinir cerrahisi, ortopedi, robotik cerrahi gibi birçok alanda yeni nesil tedavi yöntemleri sunmasıyla öne çıkıyor.

İleri radyolojik görüntüleme, modern tanı üniteleri, donanımlı ameliyathaneler ve yoğun bakım üniteleriyle sağlıkta teknolojiyi yakından takip eden hastanemiz, konforlu hasta odaları ve mimarisiyle de hastaların iyileşme deneyimini kolaylaştırıyor.

Uluslararası standartlarda teorik ve klinik eğitim imkânı da sunan Biruni Üniversite Hastanesi, Biruni Teknopark Projesi ile öğrencilerine kendi projelerini hayata geçirme fırsatı veriyor.